• Jubileum! John van den Elshout 40 jaar schade-expert

    Indien u zich wilt aanmelden, scrol dan naar beneden voor het invulformulier

John_vd Elshout

Jubileum! John van den Elshout 40 jaar schade-expert

Op 01 maart 1978 is John bij Van Pelt & Co in Rotterdam in dienst getreden als leerling expert. Dit met de bedoeling om eerst een jaar op kantoor de kneepjes van het vak te leren en dan vervolgens langzaam het vak buiten de deur te gaan uitoefenen. Na circa 3 maanden werd hier al noodgedwongen van afgeweken en werd John de weg opgestuurd. Eerst nog onder de bezielende leiding van Jan Touw en Theo de Regt en later alleen.

Na een lange periode bij Van Pelt & Co kreeg John in 1995 de mogelijkheid om medefirmant en later directeur te worden. Na een verhuizing in 2003 van Rotterdam naar Hardinxveld-Giessendam, een verkoop van Van Pelt & Co aan Vereniging Oranje in 2007 en een fusie tussen Oranje en EFM, heeft John uiteindelijk besloten om op 01 maart 2015 (alweer 01 maart) voor zichzelf te beginnen onder de huidige naam Van den ELSHOUT BV. Een beslissing die, gezien het huidige werkaanbod, een goede blijkt te zijn geweest.

Uitnodiging

Zoals u hiervoor heeft kunnen lezen loopt de datum van 01 maart als een rode draad door John zijn carrière. 37 jaar binnen Van Pelt & Co en per 01 maart 2018 alweer 3 jaar binnen zijn huidige bedrijf. Graag zou John deze bijzondere gelegenheid samen met u willen vieren. De receptie zal plaatsvinden op de dag dat hij exact 40 jaar schade-expert is, namelijk op donderdag 01 maart 2018. In een informele gezellige sfeer samen zijn onder het genot van een hapje en drankje.

Programma

15.00 uur                              Aanvang receptie

16.30 uur                              Proostmoment met een persoonlijk woordje

18.00 uur                              Einde receptie

Locatie

’t Kruithuis Arsenaal

Kerkstraat 41

4285 BA Woudrichem

Aanmeldformulier

© Van Den Elshout BV | webdesign by BRANDRS